Szállítás


A megrendelt beton ékszer egy elegáns, logózott díszdobozba kerül amelyet gondosan csomagolva adok át a szállítást végző cégnek.

BELFÖLDI SZÁLLÍTÁS

Magyarországon belül a 20.000 Ft értéket meghaladó vásárlás esetén a szállítás ingyenes. A szállítási idő 2-4 munkanap.
Választható szállítási módok:
  • Foxpost csomagautomatából történő átvétel, ez esetben kérjük a szállítási címhez a csomagautomata címét add meg: 20.000 Ft értékig történő vásálás esetén a szállítás díja 1.500 Ft, 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.
  • Foxpost futárral házhozszállítás, ez esetben a kiszállítási címet add meg: 20.000 Ft értékig történő vásálás esetén a szállítás díja 2.000 Ft, 20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.

KÜLFÖLDI SZÁLLÍTÁS

Külföldre postai ajánlott, tértivevényes levélként küldöm. A feladáskor kapott követési számot e-mailben elküldöm, így a csomag útja pontosan követhető. 
Sajnos a Magyar Posta és a USPS között nincs nyomkövetési megállapodás, így az USA-ba rendelt ékszerek nyomkövetése megszűnik Magyarország határán túl.
Ha amegrendelés értéke meghaladja a 50.000 Ft-ot akkor a külföldi postai szállítás ingyenes. 50.000 Ft értéket el nem érő megrendelések esetén a külföldi postai szállítás díja 4.800 Ft.
Külföldi szállítási cím esetén a szállítás során megállapított vámok, díjak esetleges kötelezettségek a vásárlót terhelik. Ezekért a díjakért a New Accent nem vállal felelősséget. 


HOZZÁVETŐLEGES SZÁLLÍTÁSI IDŐ

  • Magyarország : 2-4 munkanap
  • Európa 4-10 munkanap
  • Usa, Kanada: 8-15 munkanap
  • Ausztrália, Ázsia, Dél-Amerika: 15-25 munkanap×