Bemutató terem

Különleges művész közösség a belvárosban

2014-ben csatlakoztam a belváros szívében levő Paloma művészudvar alkotó, tervező csapatához amelynek azóta is folyamatosan tagja vagyok. A Paloma udvar az Astoria és a Ferenciek tere között található Wagner ház udvarában van és a múlt században itt működő Paloma divatáruházról kapta a nevét. Közel 30 magyar tervezőnek van kisebb-nagyobb bemutató terme az udvart övező emeleti folyosón amelyek egyedi nyitva tartással egész évben nyitva vannak. 

A New Accent beton ékszereket a Room4 nevű bemutató teremben találod. A 6 másik tervezővel közösen működtetett bemutató termünk fix nyitva tartással, vásároktól függetlenül, a hét 6 napján állandó jelleggel nyitva van.

A New Accent beton ékszereket több üzletben is megtalálod de a bázisom, ahol legnagyobb a bolti választék az a Room4 bemutató terem. Itt heti rendszerességgel személyesen is megtalálsz. 

Nemcsak a Room4-ben hanem a Paloma udvar többi bemutató termében, műhelyében is érdemes szétnéznie annak aki egyedi tervezésű, magyar design terméket szeretne vásárolni magának vagy éppen ajándékba.

 

 

Cím:
1053 Budapest, Kossuth L. utca 14-16.
(Az Astoria és a Ferenciek tere között félúton,
a Puskin mozi közelében, az Auguszt cukrászda mellett )
Az udvarban a szemközti fém díszlépcső bal oldalán kell felmenni és a sarokban van a Room4 bejárata.
.
Room4 nyitva tartás:
H-P: 11-19 óra között
Szombat: 11-15 óra között
Vasárnap: zárva
×