SEGÉDLET A MEGFELELŐ MÉRET KIVÁLASZTÁSÁHOZ

GYŰRŰMÉRETEK

A New Accent gyűrűk az alább megadott táblázatban szereplő értékek között állíthatóak. Több általánosan használt rendszerben is megadtuk a mérettartomány két szélső értékét.

Így néznek ki a gyűrűk hátulról:

Ha nem tudod a gyűrűméretedet akkor a legegyszerűbben az alábbi módon tudod lemérni. Könnyen hajtható papírból pl fénymásoló papírból vágj ki egy kb 5-6 mm széles és 5-10 cm hosszú csíkot. A papírcsíkot a lemérni szándékozott ujjadon egyszer tekerd körbe és tollal vagy ceruzával jelöl meg  papíron, hogy hol ér először teljesen körbe. A papírt kihajtva vonalzóval könnyen le tudod mérni a csík hosszát a papír végétől a jelölésedig. A miliméterben lemért értéket oszd el 3,14-gyel és máris megvan az ujjadra illeszkedő gyűrű átmérője. Ha a kapott átmérő hossza 16 és 19 mm között van akkor kényelmesen az ujjadra tudod majd állítani a New Accent gyűrűket.

NŐI NYAKLÁNC MÉRETEK

A medálokat alap esetben 48 cm hosszú lánccal szállítjuk amelyet egy közbeiktatott láncszem segítségével 42 cm-re lerövidítve is tudsz hordani. Mivel a láncokat is én készítem így ettől eltérő hosszú láncot is tudsz kérni, az ékszer ára változatlan marad.

Az alábbi rajzon segítségül megmutatjuk, hogy átlagos női alkat esetén milyen lánchossz kb meddig ér. Az általad választott lánc hosszát a rendelés leadásakor a közlemény rovatban vagy akár a megrendelést visszaigazoló emailre 24 órán belül küldött válaszban is jelezheted. 

FÉRFI NYAKLÁNC MÉRETEK

Férfi nyakláncokat alap esetben 50 cm hosszal szállítjuk. A bőr vagy paracord láncok elegáns bajonettzáras kapoccsal záródnak ez nem teszi lehetővé a hossz utólagos állítását.

Mivel a láncokat is én készítem így ettől eltérő hosszú láncot is tudsz kérni, az ékszer ára változatlan marad.

Az alábbi rajzon segítségül összefoglaltuk, hogy átlagos vékony alkat esetén milyen lánchossz kb meddig ér. Javaslom, hogy bármilyen meglevő lánc vagy akár egy  madzag segítségével ellenőrizd, hogy milyen hossz lenne Neked ideális. Az általad választott lánc hosszát a rendelés leadásakor a közlemény rovatban vagy akár a megrendelést visszaigazoló emailre 24 órán belül küldött válaszban is jelezheted. 

×